Welkom op de website van

WINO beauty lab

Leuk dat je er bent!

We nemen je hier mee in ons verhaal, geven je informatie over de behandelingen die je bij ons kunt krijgen en uiteraard kun je hier je favoriete producten ook online kopen.

Ten slotte vind je hier ook de blogs terug waarmee we jou in de loop van het jaar op de hoogte houden!

Onze producten

Ons team

WINO behandelingen – Wat doen wij nu precies?

Wat we doen in de Schoonheidssalon.

Gezichtsbehandelingen

Een aangename behandeling die speciaal ontwikkeld is op wat jouw huid op dat moment nodig heeft.

Wimpers en wenkbrauwen

Wimpers en wenkbrauwen geven je gezicht expressie en uitstraling – belangrijk dus om hier zorgvuldig mee om te gaan!

Waxen

Voor het ontharen van je gezicht gebruiken we Lycon wax. Een luxueuze en comfortabele wax behandeling waarin we abrikozenpitolie, jasmijn, kamille en teatree / aloevera gebruiken om je huid voor te bereiden en te verkoelen/verzachten

Vegan wax

Eindelijk maar toch – de VEGAN wax.
Heb jij een zeer gevoelige huid of heb jij een allergie? Dan is deze VEGAN wax dé uitkomst.

Wimperextensions

One by one wimperextensions. Tijdens deze behandeling plaatsen wij zorgvuldig één wimperextension op elke afzonderlijke natuurlijke wimper. Zo kunnen we een mooie, intense look creëren die toch nog heel natuurlijk oogt

Hennabrows

Henna Brows is één van de meeste milde en effectieve manieren om wenkbrauwen te verven.

Lashlift

Weg met die wimperkruller! Lash lift opent je ogen en geeft je wimpers nét even die volume die jij mist. En dát – zonder je wimpers te beschadigen.

Wat we doen in de Kapsalon.

Knippen

Elk haar is anders: van haartype, dichtheid en textuur tot droogheid, porositeit, elasticiteit en krul patroon.
Dat maakt ons werk elke dag uitdagend.

Highlights | Balayage | Babylights | Face framing

WINO beauty lab blijft altijd up-to-date. Wij volgen vele trainingen zodat we jullie kunnen voorzien van prachtige nieuwe trends qua haarkleuringen. Weet jij niet wat je moet boeken?

Heren knippen

Bij WINO beginnen we ook bij heren de knipbehandeling met door allereerst alleen het haar zelf te kijken. Hoe is de valling, zit er slag of krul in of valt het op sommige plekken stijl? Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of maak een afspraak!

Gehele kleuringen

Weg met die grijze haren? Ook dat is mogelijk bij WINO. Dit doen wij met onze fijne natuurlijke producten van Davines – Mask with Vibrachrom.
Het zorgt voor een fijne en natuurlijke kleur, geeft een fantastische glans, heeft een sterk verzorgend effect én een uitstekende houdbaarheid van de kleur.

Krullen knippen

Krullen zijn prachtig, maar kunnen soms best lastig zijn. “Hoe kan ik het beste met mijn krullen omgaan?” is de vraag die ons vaak wordt gesteld. 

Wij werken met de Curly Girl Methode – wil jij weten hoe dit werkt en hoe je dit het beste zelf kunt toepassen? Met onze krullen behandeling beoordeelt een echte specialist jouw krullen en geeft je het juiste advies.

Wat we doen in de Nagelsalon.

BIAB treatment

Wij werken met oa. de BIAB van het merk The Gelbottle. Benieuwd wat B.I.A.B nu precies inhoudt? De letterlijke vertaling is Builder In A Bottle. Waarom het zo fantastisch is?

Gelpolish

Gelpolish is niet te vergelijken met BIAB. Ook hier werken wij weer met de gelpolish van het merk The Gelbottle maar ook Indigo, en de Dutch nailstore.
Gelpolish is een gekleurde lak van een gel die uithardt onder een UV/LED-lamp. Eén groot voordeel is dat het veel langer mee gaat dan gewone nagellak.

Lets get started

Online Boeken

Wij kunnen niet wachten om je te verwelkomen in onze prachtige salon, tot snel!