Ultieme Natuurlijkheid bij WINO!

Microblading in Groningen

Ben je op zoek naar de allerbeste microblading in Groningen? Zoek dan niet verder! WINO is jouw bestemming voor de meest verfijnde en natuurlijke wenkbrauwbehandelingen, dankzij de kunst van microblading.

PMU artist Hilde van WINO in Groningen brengt zorgvuldig een wenkbrauw in model met de microblading techniek
Beeldmerk WINO beauty lab

Microblading Groningen

Dé Plek voor Perfectionisten

Bij WINO zijn we altijd op zoek naar manieren om de ultieme schoonheidservaring aan te bieden. We zijn verheugd aan te kondigen dat Hilde, na zich te hebben laten omscholen, nu onze gespecialiseerde PMU artist is voor microblading/hairstrokes. Met precisie en passie creëert Hilde de perfecte hairstrokes voor een natuurlijk resultaat.

Boek nu en Ervaar Microblading bij WINO

Service

Wat is microblading?

Microblading, ook wel bekend als hairstrokes, is een techniek waarbij met een handpen en naalden pigment in de huid wordt gebracht. Hiermee worden fijne haartjes getekend tussen de natuurlijke wenkbrauwhaartjes. Het verschil tussen microblading en powderbrows? Terwijl powderbrows een zacht schaduweffect geven, bootst microblading de natuurlijke haartjes na voor een levensecht resultaat.

Kwaliteit en Veiligheid

Wij geloven in voortdurende groei en leren. Hilde heeft haar microblading opleiding gevolgd bij Face Facts Academy , een toonaangevend instituut dat garant staat voor kwaliteit en deskundigheid. Wij hanteren strikt hun richtlijnen om de beste behandeling te garanderen.

Daarnaast zijn we er trots op te vermelden dat WINO is gecertificeerd door de GGD. Dit betekent dat wij werken volgens de hoogste veiligheids- en gezondheidsnormen voor permanente make-up.

Wenkbrauwproductpompjes: Pompflesjes met gespecialiseerde wenkbrauwproducten voor het creëren en onderhouden van prachtige wenkbrauwen.
Behandelruimte voor PMU: Ingerichte ruimte met verlichting en gereedschap voor powder brows en microblading behandelingen.

Boek nu en profiteer van onze speciale actieprijs!

Wil je gebruik maken van deze ongelooflijke actie voor microblading in Groningen? Wacht dan niet te lang! Maak vandaag nog een afspraak en laat je betoveren door de kwaliteit en professionaliteit van WINO.

Ontdek de Magie van Powderbrows bij WINO!

✨ Geef je wenkbrauwen een levensechte touch met onze hoogwaardige microblading behandeling.
🌿 Fijne haartjes voor een natuurlijke en volle look.
💰 Unieke aanbieding: Ontdek de prijzen op onze site – Boek vandaag nog!
🥇 Subliem vakmanschap door onze specialist, Hilde.

WINO's Microblading

Met Hilde’s expertise transformeren je wenkbrauwen tot natuurlijke perfectie. Boek nu en ervaar de zelf.

Blog

Meer weten wat we doen bij WINO?

Hair extensions

Hair extensions

Hair extensions Haarverlenging @ WINO beauty labAlles wat je moet weten over onze haarverlengingen ​Welkom op onze blog! Vandaag duiken we in de wereld van haarverlengingen. Of u nu een nieuwkomer bent op het gebied van haarverlengingen of al een ervaren gebruiker van...

Lees meer

PMU – nazorg

PMU - NazorgNazorg Instructies voor Permanente Make-UpIn het kort;Nieuwe permanente make-up is vergelijkbaar met een schaafwond. Slechte verzorging en onhygiënische behandeling kunnen wondinfecties en littekenweefsel veroorzaken. Bovendien kunnen wondinfecties tot een...

Lees meer
PMU – Algemene informatie

PMU – Algemene informatie

PMU - Algemene informatieBelangrijke richtlijnen voor Permanente Make-upVoorwaarden en Advies bij Permanente Make-upHet aanbrengen van permanente make-up brengt risico’s met zich mee. Zorg daarom dat je goed bent uitgerust en genoeg hebt gegeten. Stel de behandelaar...

Lees meer