Behandelingen Kapsalon

knippen in een kapsalon in groningen

Knippen

Elk haar is anders: van haartype, dichtheid en textuur tot droogheid, porositeit, elasticiteit en krul patroon. 

Meer informatie

Daarom kijken wij eerst naar je haar voordat wij gaan knippen. In de meeste gevallen zullen wij je haar droog knippen zodat we goed kunnen zien hoe je haar op jouw natuurlijke manier valt en kunnen wij op deze manier gelijk zien wat je haar doet wanneer het in model wordt geknipt. Uiteraard mag daarna je haar nog gewassen worden om toch nog even dat verwen momentje voor jezelf te hebben. 

best highlights of groningen in de kapsalon steentilstraat

Kleuren

Er zijn allerlei manieren om jouw haar te kleuren. Bij WINO beauty lab kun je kiezen tussen highlights of balayage.

Meer informatie

Bij highlights kun je kiezen voor “half” of “full”- wat ziet op het aantal folies dat we zetten. Dit heeft niets te maken met de mate van uitgroei of de lengte van je haar. Half head betekent dat er voornamelijk highlights worden gezet rondom de plek waar meestal je scheiding zit (je scalp) en rond je contourlijn. Bij een full head behandeling nemen we ook de gehele nekpartij mee.
Balayage is het kleuren van je haar door te “vegen” (balay = vegen in het Frans), wat op allerlei verschillende manieren kan gebeuren. De kleur wordt als het ware met een kwast in het haar geveegd voor een subtiele en zachte overgang. Maar je kunt ook kiezen voor grotere verschillen tussen je aanzet en punten.

Weet je nog niet zeker wat het beste bij jou past op dit moment? Je mag uiteraard ook even met onze salon bellen of langskomen voor nadere uitleg. Of klik hier nog voor een meer uitgebreide uitleg (deze uitleg is “under construction”)

Krullen knippen volgens de cg methode in een kapsalon in Groningen

Krullen knippen

Krullen zijn prachtig, maar kunnen soms best lastig zijn. “Hoe kan ik het beste met mijn krullen omgaan” 

Meer informatie

is de vraag die ons vaak wordt gesteld. 
Wij werken met de Curly Girl Methode – wil jij weten hoe dit werkt en hoe je dit het beste zelf kunt toepassen? Met onze krullen behandeling beoordeelt een echte specialist jouw krullen en geeft je het juiste advies.

Olaplex salon Groningen - olaplex treatment behandeling

Olaplex

Olaplex kun je als herstelbehandeling doen of bij je kleurbehandeling in. 

Meer informatie

Olaplex herstelt beschadigd en aangetast haar door het van binnen uit te herstellen met het enkelvoudige patent ingrediënt. Als alle zwavelbruggen intact zijn en mooi op één lijn liggen maakt dit dat je haar mooi, glanzend, gezond en zacht blijft. Wil je meer info over de Olaplex, klik dan hier.

Behandelingen Schoonheidssalon

wimpers en wenkbrauwen verven in schoonheidssalon groningen

Wimpers en wenkbrauwen

Wimpers en wenkbrauwen geven je gezicht expressie en uitstraling – belangrijk dus om hier zorgvuldig mee om te gaan!

Meer informatie

Bij WINO beauty salon kunnen wij je met de volgende behandelingen helpen om prachtige natuurlijk ogende wimpers en wenkbrauwen te realiseren:

wax ontharen gezicht - denk aan bovenlip waxen of de haren op de kin. En sommige vrouwen hebben ook behoefte aan wang ontharing.

Ontharen gezicht

Voor het ontharen van je gezicht gebruiken we Lycon wax. Deze wax is zeer geschikt voor een gevoelige huid

Meer informatie

Omdat de wax niet aan de huid hecht maar alleen aan de haren. Ideaal dus voor het ontharen van je lip of kin, maar je kunt dit uiteraard ook voor je gehele gezicht gebruiken.

Gezichtsbehandeling groningen - huidverbetering ontspanning, comfort zone behandeling

Gezichtsbehandeling

Ga jij voor ontspanning icm huidverbetering? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Bij WINO wordt gewerkt met [ comfort zone ] waar wij een compleet menu hebben van luxe en exclusieve gezichts- en lichaamsbehandelingen.

Meer informatie

Met rituelen die aangevuld worden met unieke massagetechnieken die doeltreffendheid zijn en met veel plezier worden uitgevoerd door onze professionals.
Wij zijn ervan bewust dat het een groot pakket is waar je uit kan kiezen. Maar wij willen jou op de aller beste manier helpen voor de beste huidverbetering plus net dat beetje extra ontspanning.
Daarom hebben wij er ook voor gekozen; dat als jij bij ons de allereerste keer komt wij jou eerst een formulier laten invullen zodat wij inzicht kunnen krijgen – in jouw dagelijks routine en in jouw huid. Zodat wij hier nog beter op kunnen inspelen en we nog meer voor jou kunnen betekenen. Dit is ons doel en persoonlijke aandacht vinden wij daarom ook erg belangrijk.

Wil jij graag meer info over onze schoonheidsbehandelingen – kijk dan hier.

hennabrows bij wenkbrauw specialist Hilde. Langer plezier van geverfde wenkbrauwen

Hennabrows

Henna Brows is één van de meeste milde en effectieve manieren om wenkbrauwen te verven. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen perfect in model gebracht en geverfd.

Meer informatie

Voordeel van Henna is dat zowel de haren als de huid gekleurd worden, zodat we prachtige, volle wenkbrauwen kunnen creëren.

De henna die wij gebruiken voor het verven van wenkbrauwen is van de puurste vorm, dit wilt zeggen: geen ammoniak, geen lood en geen schadelijke chemicaliën. De Henna is 6-8 weken zichtbaar op de haren en ongeveer 5-10 dagen op de huid (afhankelijk van het huidtype).

wimperextensions one by one groningen

One by one wimperextensions

Tijdens deze behandeling plaatsen wij zorgvuldig één wimperextension op elke afzonderlijke natuurlijke wimper. Zo kunnen we een mooie, intense look creëren die toch nog heel natuurlijk oogt.

Meer informatie

De krul, dikte en lengte van de extensions zijn volledig te bepalen naar jouw wens en jouw natuurlijke wimper haren. De behandeling beschadigt de natuurlijke wimpers niet, mits je de juiste nazorg richtlijnen toepast. Deze worden door onze ervaren wimper stylist uitgelegd na de behandeling.

Hoe lang de wimper extensions blijven zitten hangt van een aantal factoren af, zoals de groeicyclus en dus de nazorg. De behandeling duurt meestal 2 uur.

Om constant volume te behouden is een refill na 2-3 weken nodig.

Belangrijk: Kom met schone wimpers.

Het beste is om voor elke wimper-afspraak de wimpers te reinigen met een olie vrij product.  Dit zorgt ervoor dat de hechting optimaal is, waardoor jij weer langer plezier hebt van jouw wimpers.

meer volume in je wimpers? lash lift is daar de oplossing voor. Lashlift bij hilde

Lash lift

Lash lift opent letterlijk je ogen en geeft je wimpers nét even dat extra volume dat we (vrijwel) allemaal een beetje van nature missen. En dat zonder je wimpers te beschadigen.

Meer informatie

Wij gaan altijd voor kwaliteit en daarom zullen wij ook bij elke behandeling voor dat we de eerste lotion aanbrengen een primer gebruiken. De primer is PH-neutraal en zorgt ervoor dat je eigen wimpers niet uitdrogen – dit willen we allemaal uiteindelijk toch?

Ook zit er een filler en een keratine behandeling in voor na die tijd. Deze lotion zorgt ervoor dat de beschadigde wimperharen worden hersteld, gevoed, gehydrateerd én het stimuleert de groei van de wimpers. Ook zal het de wimpers verdikken met bijna 25% in 2a 3 behandelingen.

BIAB treatment nagels groningen van the gelbottle

BIAB treatment

Dit is op het moment de meest gewilde behandeling in onze salon en wij vermoeden: in heel Groningen en omgeving.

Meer informatie

BIAB betekent Builder In A Bottle en betreft een gelachtige nagellak die als overlay op natuurlijke nagels aangebracht. Het werkt als een gel, maar het droogt sterk en duurzaam op, wat betekent dat je tussen de sessies door minder kans hebt op chippen (het afbreken van de lak). BIAB behoudt de kwaliteit van je eigen natuurlijke nagels en de hechting is beter dan ooit! Zoals met alles dat wij doen, werken we uitsluitend met de beste kwaliteit, in geval van BIAB: the gelbottle en de NN gel van de Dutch Nail Store.

gelpolish - variatie aan kleur, versteviging eigen nagels groningen bij Noël

Gelpolish

Gelpolish (ook wel gellak genoemd) combineert de eigenschappen van gel en nagellak. Het is geen verlenging van je nagels, maar een natuurlijke nagelversteviging met een mooie kleur.

Meer informatie

Wij hebben een groot aanbod aan gelpolish – eerder keuzestress dan een gebrek aan keuze 😉 Want dat vinden wij belangrijk: iedereen moet de passende keuzes kunnen maken. Je kunt het eenvoudig houden en bij nude tinten blijven, maar je kunt ook een uitgesproken kleur kiezen of misschien wil jij wel een keer helemaal gaan voor prachtige nail art! Wie weet, het kan allemaal bij WINO. En zit jouw voorkeur er niet tussen? Vraag naar de mogelijkheden. Wij staan overal voor open en houden van inspiratie om nieuwe creaties te realiseren!.

WINO beauty lab

Wij verwelkomen je graag in onze salon voor één van onze behandelingen. Kom gerust langs voor advies of het maken van een afspraak.

Steentilstraat 52
Groningen, 9711 GP, Groningen
Nederland