Ons team

team WINO - Hendrikj-jan krullen kapper, Noel highlights en nagelsspecialist, Iris eigenaar en highlightsspecialist, Hilde schoonheidsspecialist

Uncover your inner glow

Bij WINO beauty lab werken we met passie voor ons vak en altijd gericht op kwaliteit. Dit doen wij om voor jullie echt het verschil te maken. Wij motiveren elkaar elke dag en zijn trots op de creaties die we maken. Wij vinden het belangrijk dat jullie je bij ons op je gemak voelen en zijn pas tevreden als jullie met een grote glimlach de deur uit gaan en op dat moment al weer vol enthousiasme uitkijken naar onze nieuwe afspraak! 

Het team

Iris

Founder & Lady of the house

Mijn naam is Iris de Wilde. Op jonge leeftijd heb ik al de keuze gemaakt om kapster te worden, omdat ik merkte dat mooi verzorgd haar een prachtige uitstraling geeft. Toen ik eenmaal als kapster werkte begreep ik al snel dat goed verzorgd haar kan meehelpen om mensen net dat stapje extra te laten of durven zetten. Dat is waarom ik zoveel plezier beleef aan dit vak: mooie resultaten bereiken voor mensen met aandacht voor hun haar. Kwaliteit staat voor mij daarbij altijd voorop; of het nu gaat om balayage, highlights of het helemaal kleuren van haar of het knippen zelf – van een goed verzorgd kapsel kan ik heel vrolijk worden! Bij WINO beauty lab werken we in de kapsalon dan ook nog eens heel bewust met de duurzame en natuurlijke producten van Davines, alle reden dus om te bellen voor het maken van een afspraak!

Hendrik Jan

Director of curly fun

Ik ben Hendrik Jan en vanaf de opening van WINO beauty lab werk ik in deze prachtige salon. Dat bevalt mij uitstekend, omdat ik heel graag met jouw haar bezig ben en dat ook nog eens met de duurzame en natuurlijke producten waarmee we bij WINO werken!

Mijn opleiding heb ik genoten aan de Amsterdam Barber School met daarnaast nog een specialisatie voor het knippen van krullen volgens de Curly Girl Methode; vakkennis die ik vanaf 2020 met veel plezier als kapper in Groningen heb mogen inzetten.

Ben jij dus op zoek naar een vakkundige, vrolijke herenkapper of beschik jij over mooie krullen (man en vrouw) die je goed wilt verzorgen: dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik vertel je graag alles over het verzorgen van krullen, de elasticiteit en porositeit van jouw haar. Graag tot ziens in WINO!

Hilde

Director of facial pampering

Hallo, ik ben Hilde van den Brug en met trots mag ik zeggen dat ik bij het WINO team hoor als schoonheidsspecialiste.
Na 6 jaar altijd mijn eigen salon gehad te hebben ben ik nu ook te vinden in deze prachtige salon in Groningen. Het klinkt misschien cliché maar ik vind uiterlijke verzorging gewoon het allerleukste wat er is.

Na diverse beauty-opleidingen en cursussen, onder andere gericht op de unieke behandelingsmethode zoals ontwikkeld door “Comfort zone”, kan ik oprecht zeggen dat je bij mij aan het juiste adres bent voor een verkwikkende schoonheidsbehandeling!

Met grote passie stel ik een behandeling samen welke helemaal gericht is op jouw huid, haarconditie en natuurlijk jouw persoonlijke wensen. Resulterend in een heerlijk ontspannen beleving en met een prachtig resultaat!

Hopelijk tot snel in de salon!
Liefs, Hilde.

Noël onze kapster, highlights specialist en nagelspecialist in BIAB treatment en gelpolish

Noël

Director of nail & hair art

Mijn naam is Noël Warners en vanaf juni 2022 ben ik trots onderdeel van het kappersteam van WINO beauty lab!

Mijn kappersopleiding heb ik aan het Alfa College in Groningen gevolgd, waarna ik aan de slag ben gegaan bij een mooie kapsalon in Roden. De overstap naar WINO heb ik enthousiast gemaakt omdat ik hier als allround kapster perfect op mijn plaats ben – het is echt genieten om in een prachtige salon en in een relaxte sfeer klanten een professionele haarbehandeling te mogen geven, heerlijk bij te praten en dan vervolgens te zien dat al die klanten weer stralend de salon verlaten. Wil jij jezelf ook eens laten verwennen of ben je op zoek naar deskundig advies over haar en/of haarproducten: ik help je graag!

Portret van Chantal, een lid van ons (schoonheidsspecialiste) team, met een stralende glimlach terwijl ze comfortabel zit in een elegante stoel. Ze is stijlvol gekleed in een witte blouse met textuur en zwarte broek, en draagt subtiele sieraden die haar vriendelijke uitstraling completeren. Deze foto toont Chantal's warme persoonlijkheid en professionele uitstraling, wat haar een waardevolle aanwinst voor ons team maakt.

Chantal

Director of Beauty Experience

Hallo, ik ben Chantal! Sinds september 2023 maak ik deel uit van het WINO-team, een plek waar ik mij volledig kan ontplooien.

Sinds ik het team van WINO beauty lab kwam versterken, heb ik elke dag mogen doen wat ik het liefste doe: jouw natuurlijke schoonheid laten stralen. Mijn reis in de beautywereld begon in de schoolbanken van het Alfa College in Hoogeveen, groeide uit tot het runnen van mijn eigen kleine salon, en nu zet ik mijn avontuur voort hier in Groningen bij WINO.

De overstap naar WINO was een grote stap vol nieuwe kansen. Ik werd verliefd op onze manier van werken en vooral op ‘Comfort Zone’, een merk dat ik door en door heb leren kennen via speciale trainingen. Hier is elke behandeling niet zomaar een afspraak, maar een belevenis – iets bijzonders dat we samen creëren, afgestemd op wat jij nodig hebt en verlangt voor je huid.

Wat ik het mooist vind? Zonder twijfel het moment dat jij met die tevreden blik en een stralende huid de salon uit loopt. Dat is waar ik het allemaal voor doe. Die energie, die blijdschap, daar krijg ik nooit genoeg van.

Kom langs, laat je verwennen en ervaar zelf hoe we bij WINO niet alleen je dag, maar ook je huid een stukje mooier maken. Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!

Lieve groet, Chantal

Een portret van Ilse van WINO Beauty Lab, glimlachend en zittend in de salon, met expertise in permanente make-up. Ze draagt een zwarte top en bijpassende beige broek, met een smartwatch om haar pols, klaar om klanten te ontvangen voor hun schoonheidsbehandelingen

Ilse

Director of Brow Design

Als Ilse van WINO beauty lab is het mijn doel om jouw schoonheid optimaal naar voren te brengen met behulp van powderbrows die op een natuurlijke manier perfect bij jou passen. Ik geloof in maatwerk: jouw eigen gezichtsvorm en wenkbrauwlijn zijn mijn leidraad. Het is mijn passie om met een “subtiele touch” jouw zelfvertrouwen een boost te geven! Ik verzeker je een comfortabele ervaring, ook wanneer je het een beetje spannend vindt.

Mijn klanten vol zelfvertrouwen zien stralen met wenkbrauwen die hun eigen unieke schoonheid accentueren – daar doe ik het voor!

Nieuwsgierig geworden? Ik kijk ernaar uit je te zien in onze salon!

Foto van Demi, onze getalenteerde kapster bij WINO beauty lab, met een hartelijke glimlach terwijl ze ontspannen zit in de salon. Demi is stijlvol gekleed in een crèmekleurige, luchtige blouse en zwarte broek, uitkijkend naar de volgende klant die ze gaat helpen transformeren met haar expertise in hairstyling.

Demi

Director of Hair Color

Mijn naam is Demi en ben sinds januari 2024 werkzaam bij WINO beauty lab. Ik werk al wat jaartjes als kapster waar ik elke dag nog heel blij van wordt.
Van kleins af aan wist ik dat ik kapster wilde worden, omdat ik er vaak mee bezig was en het belangrijk vind om een verzorgd uiterlijk te hebben. Heel blij dat ik daar nooit over heb getwijfeld en mijn passie ben achterna gegaan.
Daarnaast ben ik opgeleid als visagiste en het opsteken/vlechten van het haar. Ook hoop ik dat toe te kunnen passen om ervoor te zorgen je zelfverzekerd te voelen over je uiterlijk.
De afwisseling in het vak vind ik het leukst, maar mijn specialisme ligt bij het kleuren, voornamelijk de nieuwe technieken van highligts en balayages toepassen op lang haar.
Graag hoop je binnenkort te zien!

Mijn verhaal – ontstaan van WINO beauty lab

Even voorstellen; Ik ben Iris en ik ben vanaf 2012 kapster. Als klein
meisje mocht ik al elke zondagochtend het haar van mijn vader
met mooie klemmetjes en een kam doen (zodat hij nog even
verder kon slapen ;)). Eén ding was al vrij snel duidelijk, ik wilde
kapster worden. Na eerst in Drachten te hebben gewerkt ben ik
in een mooie salon in Groningen terecht gekomen. Na een
aantal jaar begon het bij mij steeds meer te kriebelen om mijn
eigen droom en ambitie waar te maken en die grote stap heb ik
samen met een vriendin gezet – we hebben onze dromen
gebundeld en een sprong in het diepe gewaagd: het ontstaan
van WINO!

Een beauty salon waar we een plek creëren waar je
komt om aandacht te geven aan je eigen schoonheid, gericht op
het uiterlijk met aandacht voor je haar en huid, maar zeker ook
gericht op het innerlijk: een plek waar je graag komt om lekker
verwend te worden en in een mooie omgeving bij te praten
onder het genot van een kopje koffie of thee. Een plek waar je
bovendien mooie producten kunt kopen die te maken hebben
met haar- en huid- of beautyverzorging, voor jezelf of mooi
ingepakt om weg te kunnen geven.
Waar mijn vriendin van het eerste uur inmiddels haar eigen
dromen weer volgt, is er ook vandaag bij WINO nog steeds sprake
van een hecht team van vakmensen, die bij alles wat ze
doen kwaliteit, met oog voor uiterlijk en innerlijk, voorop stellen!

Het prachtige pand aan de Steentilstraat 52 in hartje Groningen
lijkt gemaakt voor WINO beauty lab: voorin vind je de kapsalon,
terwijl de grote “opkamer” wordt gebruikt als schoonheids- en
nagelsalon en voor het presenteren van onze duurzame en
natuurlijke producten. En uiteraard is er in de salon tevens volop
ruimte om gezellig bij te praten en/of simpelweg te genieten.
Graag ontmoeten we jou binnenkort bij WINO beauty salon!

WINO beauty lab

Wij verwelkomen je graag in onze salon voor één van onze behandelingen. Kom gerust langs voor advies of het maken van een afspraak.

Steentilstraat 52
Groningen, 9711 GP, Groningen
Nederland