Maak kennis met

 Iris

Beeldmerk WINO beauty lab
Iris, de inspirerende oprichter van WINO Beauty Lab, zit buiten bij WINO en wordt vergezeld door haar trouwe viervoeter, die altijd aan haar zijde is in de salon

 Bij WINO beauty lab

 In Groningen is Iris de drijvende kracht achter onze passie voor haartrends en innovatieve technieken. Als oprichter van WINO beauty lab is Iris altijd up-to-date en gedreven om nieuwe technieken uit te proberen, waardoor we onze klanten kunnen voorzien van de meest trendy en moderne kapsels.

Perodieke trainingen

Is bij WINO een must!

Iris hecht veel waarde aan het volgen van periodieke trainingen, zodat ons team altijd op de hoogte is van de nieuwste haartrends. Haar enthousiasme voor het vak en haar toewijding aan perfectie zorgen ervoor dat we bij WINO beauty lab continu streven naar het leveren van hoogwaardige diensten en het bieden van een uitstekende klantervaring.

Als ervaren stylist heeft Iris een speciale liefde voor het creëren van natuurlijke kleuringen die naadloos overvloeien en zorgen voor een smooth en sunkissed effect. Ze heeft ook een speciale interesse in faceframing, waarbij ze subtiele highlights rond het gezicht plaatst om jouw natuurlijke schoonheid te accentueren. Daarnaast heeft ze zich verdiept in de Scandinavische haarlijn, een techniek die net dat beetje extra geeft aan je kapsel.

Iris en Noël, het ervaren team van WINO Beauty Lab, zijn in overleg over de nieuwste haartrends en kleurtechnieken

Iris haar

Favorieten

Iris, een ware expert in haar vak, hecht veel belang aan het continu bij blijven in de snel veranderende wereld van haarmode. Ze volgt regelmatig periodieke trainingen om haar kennis en vaardigheden up-to-date te houden, zodat ze jou kan voorzien van de nieuwste trends en technieken op het gebied van highlights, babylights, balayage en faceframing.

Iris, gepassioneerd en vol focus, creëert prachtige highlights met haar expertise en toewijding
Iris gebruikt een Davines-product om het haar van de klant perfect af te werken voordat ze het föhnt, zodat de klant met een prachtig gestylde look de deur uit kan gaan.

Maak een afspraak bij WINO beauty lab in Groningen en ervaar de expertise en passie van Iris en ons getalenteerde team. Laat ons jouw haar transformeren en je zelfvertrouwen vergroten met de nieuwste haartrends en technieken.

Bezoek onze website, www.winobeautylab.nl, voor meer informatie en om eenvoudig een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij WINO beauty lab en je te laten stralen met een prachtig kapsel dat helemaal bij jou past.

Iris, de gepassioneerde oprichter van WINO Beauty Lab, stylet haar eigen haar voor een dag op het werk.
Iris, samen met haar toegewijde team, poseert vol trots bij WINO Beauty Lab
Iris voegt de laatste details toe aan een prachtige face framing-look met een Scandinavian hairline

Zien we jou in de salon?

Highlights Groningen

Ontdek de beste highlights en de trendy Scandinavian hairline bij WINO beauty lab, dé kapsalon in Groningen, onder leiding van Iris.

Laat ons je verwennen met prachtige highlights en de unieke Scandinavian hairline-techniek. Maak een afspraak bij WINO beauty lab en ga stralend de deur uit.

WINO beauty lab

050 364 57 96

Steentilstraat 52, 9711 GP Groningen

Maandag [ 9.00 – 17.30 ]
Dinsdag [ 9.00 – 21.00 ]
Woensdag [ 9.00 – 17.30 ]
Donderdag [ 9.00 – 21.00 ]
Vrijdag [ 9.00 – 17.00 ]
Zaterdag [ 9.00 – 16.00 ]

Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.