Biab treatment

BIAB is een versteviging van de eigen nagel en is daarmee feitelijk geen kunstnagel, al kun je de techniek wel gebruiken om nagels een klein stukje te verlengen.
Waarom BIAB zo populair is? Lees verder!

Helaas hebben slechts weinig mensen een continue perfecte nagelkwaliteit. Voor al die andere mensen die toch graag mooie nagels willen die ook nog fraai gekleurd zijn, was daarvoor tot voor kort de oplossing het gebruik van gellak (gelpolish) en/of acryl. Maar deze oplossingen blijven kwetsbaar – de lak breekt geregeld af of de nagel scheurt. Gellak blijft vervolgens maar 2 tot 3 weken mooi zitten, waarna een nieuwe afspraak nodig is. Acrylnagels blijven in de regel wel goed zitten, maar deze nagels moeten er aan het eind wel afgevijld worden, waardoor er schade kan optreden aan de eigen nagel.

BIAB (een afkorting voor: Builder in a bottle) is voor al die problemen de oplossing! BIAB behoudt de kwaliteit van je eigen nagels, brengt daar tegelijkertijd een versteviging op aan en hecht beter dan ooit. En dan als extra pluspunt geeft de BIAB ook nog een mooie c-curve aan je nagels – waardoor je nagels veel slanker en eleganter ogen. Qua presentatie zie je verder vrijwel geen verschil met gel- en acrylnagels. BIAB-nagels zijn na een behandeling dikker dan gellaknagels, maar dunner dan acrylnagels, waarbij het fijne aan BIAB-nagels is dat ze erg goed blijven zitten, maar dat je het materiaal er bij gewenste vervanging af kunt weken, waardoor het er niet afgevijld hoeft te worden. Je eigen nagels raken dus ook op dat moment niet beschadigd.
En zo is BIAB de nieuwe trend geworden – weg de lange gelnagels en terug naar de korte ‘natuurlijke’ nagels. And we love it!

Ook bij ons is dit het geval – BIAB blijft momenteel nog veel bij de natuurlijke kleuren, waar het assortiment wel uitbreidt. Gelukkig kunnen we daar eenvoudig met gelpolish kleuren een “touch” aan toevoegen, die je nagels helemaal bij jou of je gevoel van dat moment doen passen!

Voor inspiratie proberen wij de website zoveel mogelijk up to date te houden maar vergeet zeker niet onze social media.

Zien we jou in de salon?

BOEK HIER