Hair extensions 

Haarverlenging @ WINO beauty lab

Beeldmerk WINO beauty lab
Noel

Alles wat je moet weten over onze haarverlengingen

Welkom op onze blog! Vandaag duiken we in de wereld van haarverlengingen. Of u nu een nieuwkomer bent op het gebied van haarverlengingen of al een ervaren gebruiker van hair extensions, deze blog biedt u alle essentiële informatie die u nodig heeft om uw haarverlengingen optimaal te verzorgen en te onderhouden.

About

Wat zit er in de eerste prijs inbegrepen?

Wanneer u kiest voor onze haarverlengingen, investeert u niet alleen in kwaliteitshaar maar ook in een complete service die omvat:

  • Inzetten door een professional: Onze gespecialiseerde stylisten zorgen ervoor dat uw haarverlengingen perfect worden aangebracht voor een naadloze, natuurlijke look.
  • Eerste verzorgingsset: U ontvangt een professionele shampoo en conditioner om uw nieuwe haren vanaf dag één de juiste verzorging te bieden.
Noel staat in WINO beauty lab en legt aan een klant uit dat ze 10% korting krijgt op haarverzorgingsproducten bij aankoop van een weave.
Beeldmerk WINO beauty lab
Een kapper in een bloemenblouse kamt het blonde haar van een klant in een kapsalon.

Ons advies voor onderhoud

Levensduur en onderhoudsfrequentie

  • Levensduur: Met de juiste zorg gaan onze haarverlengingen gemiddeld 6 tot 9 maanden mee. Deze periode kan variëren afhankelijk van uw levensstijl en hoe goed u voor het haar zorgt.
  • Onderhoud: Wij adviseren regelmatige afspraken om de kwaliteit en uitstraling van uw haarverlengingen te behouden.Wij adviseren om elke 6-8 weken een bezoek te brengen aan onze salon om uw hairweave te laten bijstellen. Deze routine helpt om uw weave optimaal te onderhouden en zorgt ervoor dat uw natuurlijke haar gezond blijft.

Verzorgingsproducten

Professionele producten:

Het gebruik van onze professionele shampoo en conditioner is essentieel. Zonder deze producten kunnen wij geen garantie bieden op de haarverlengingen.

Verzorgingsmasker of conditioner:

Zorg ervoor dat u een verzorgend masker of conditioner gebruikt, speciaal voor weaves, maar vermijd contact met de bevestigingsringetjes om uitzakken te voorkomen.

Praktische tips

Borstelen:

Gebruik een Olivia Garden borstel voor het beste resultaat en behoud. Borstel voorzichtig over de ringetjes heen.

Wassen:

Kom met gewassen haar naar uw afspraak en zorg ervoor dat het haar altijd droog is voor het slapengaan om klitten te voorkomen.

Zonbescherming:

Pas op met zonnebrandcrèmes die een UV-filter bevatten; deze kunnen de kleur van uw haarverlengingen beïnvloeden.

Hair weave 

Prijzen

  • Nieuwe set: €120 per baan, inclusief het zetten.
  • Volume Weave herplaatsen: voor €54,95.
  • Verlenging herplaatsen: voor €84,95.

Een stylist gebruikt een Olivia Garden borstel om het lange, blonde haar van een klant in de kapsalon te kammen.
Een blik door het raam van 'beauty lab' onthult een hair weave specialist, Noel, die aan het werk is in de salon.</p>
<p>

Over

Tot slot

Onthoud dat de eerste twee dagen na het zetten van uw haarverlengingen cruciaal zijn. Draag uw haar in een lage staart om spanning te vermijden en geef het tijd om zich aan te passen.

Wij hopen dat u met deze blog een beter inzicht krijgt in de zorg voor uw haarverlengingen. Bezoek onze website of neem direct contact op voor meer informatie of om uw afspraak te plannen.

Team

Hair weave specialist 

Noel als hair weave specialist droogt het haar van een klant met een föhn in een moderne salon.

Noël

DIRECTOR OF NAIL & HAIR ART

WINO beauty lab

Voor vragen, opmerkingen of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om binnen één werkdag te reageren. Onze studio werkt volgens de strikte hygiëne- en veiligheidsnormen vastgesteld door de GGD. Uw veiligheid en tevredenheid staan bij ons voorop.

haarverlenging @ WINO

050 364 57 96

Steentilstraat 52, 9711 GP Groningen

Maandag [ 9.00 – 17.30 ]
Dinsdag [ 9.00 – 21.00 ]
Woensdag [ 9.00 – 17.30 ]
Donderdag [ 9.00 – 21.00 ]
Vrijdag [ 9.00 – 17.00 ]
Zaterdag [ 9.00 – 16.00 ]

Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.