Blog over

 Lash lift in Groningen

Beeldmerk WINO beauty lab
Foto van Hilde, een lash lift-expert bij WINO Beauty Lab, die klantvragen stelt over hun verwachtingen en wensen met betrekking tot lash lift-behandelingen.

 Lash lift @ WINO

 Laatst schreef ik een post over lash lift op onze social. Dit ging over het constant blijven van de ontwikkelingen in ons vak zowel de kapsalon als de schoonheidssalon.
Als je voor de eerste keer bij ons zal komen, dan zal het je opvallen dat onze schoonheidsspecialiste alles heel duidelijk en overzichtelijk heeft ingedeeld. Alles gaat weer precies zo terug in de bakjes en het ziet er daardoor altijd gelijk weer strak en overzichtelijk uit.

Bij WINO denken we vaak aan

O.a duurzaamheid

Maar ook gezelligheid, natuurlijk en aardetinten. Dit zal je ook terug vinden in onze schoonheidssalon.

Maar om verder te gaan over onze ontwikkelingen is dan toch oa wel de 𝗹𝗮𝘀𝗵 𝗹𝗶𝗳𝘁 – dit soort dingen heb je zelf natuurlijk niet door want jij ligt daar met je ogen dicht. Geen idee wat er gedaan wordt maar ook hier zit zeker zo veel verschil, in kwaliteit van het product gebruik tot de uitvoering. En daar hebben jullie bij ons sowieso een goede aan onze schoonheidsspecialiste Hilde want wat ik eerder vertelde is Hilde al nauwkeurig in het alles neerzetten in de salon wat zich uiteindelijk loont dat zij super nauwkeurig is in haar werk, wat bij een wimperlift oa super goed van pas komt. Maar dit is niet alles waar zij zich mee bezig houdt, ook houdt zij alles bij met wat nieuw in de markt is en wat belangrijk is voor jouw wimpers.
Zo hebben wij sinds kort ingevoerd dat jullie eerst een 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗲𝗿 krijgen op de wimpers – heb jij dit ooit eerder gehoord van jouw wimperstyliste dat dit gedaan werd tijdens jou wimperlift behandeling? Nee precies, ik ook niet. De primer is PH neutraal en zorgt er daarmee voor dat de lash lift makkelijker en beter pakt. Ook zorgt het er voor dat jouw wimpers niet uitgedroogd worden tijdens de lash lift want uiteindelijk is het toch een permanent die we doen op de haartjes. En voor ons betekent het dat we de haartjes beter op de rods krijgen en dit is uiteindelijk voor het eindresultaat weer beter voor jullie, WIN WIN dus.
Foto van de wimperborsteltjes die klanten ontvangen na een lash lift behandeling bij WINO Beauty Lab. De borsteltjes zijn handig voor het kammen en verzorgen van de gekrulde wimpers
Foto van een vrouw met prachtige, gekrulde wimpers na een lash lift-behandeling bij WINO Beauty Lab

Vervolgens

Worden de wimperhaartjes vast geplakt aan de rods – de rods zijn eigenlijk de plakkers die we op je oogleden leggen die we van te voren eerst gaan bekijken welke maat jij nodig hebt. Zo is dat namelijk voor iedereen anders omdat je natuurlijk, het lengte verschil hebt van de wimpers maar ook het uiteindelijk gewenste resultaat is voor iedereen anders. Wij houden in ieder geval heel erg van natuurlijk, dit zal je dus ook vaak terug zien op onze social media. Vervolgens worden stap 1&2 uitgevoerd, wat misschien ook leuk is om te weten dat met het merk waar wij mee werken (mrs. lash lift) misschien wel het snelste lash lift systeem heeft ter wereld. En dan ook nog dierproefvrij én vegan. Helemaal WINO dus!

Last but not leaste

Eindigen we de behandeling met een filler + keratin laminator. In dit product zitten alle belangrijke ingrediënten in één product verwerkt. In het kort – het herstelt de beschadigde wimperharen, het voedt, hydrateert, stimuleert de groei én verdikt de wimpers met wel bijna 25% in 2 á 3 behandelingen.
Binnenkort zullen wij de ultimate filler + keratin laminator helemaal uitgepluist toe lichten, wat zit hier nou allemaal in en wat doen deze ingrediënten met je wimperharen?

We hopen je snel te zien bij WINO!💛

WINO beauty lab

WINO Beauty Lab is dé veelzijdige schoonheidssalon, nagelsalon en kapsalon in Groningen. Wij bieden een breed scala aan behandelingen, waaronder de populaire lash lift, voor prachtige gekrulde wimpers. Ontdek de expertise van onze professionele stylisten en geniet van een complete beauty ervaring. Bezoek WINO Beauty Lab voor onweerstaanbare schoonheid en verzorging van top tot teen.

Steentilstraat 52
Groningen9711 GP, Groningen
Nederland

Maandag [ 9.00 – 17.30 ]

Dinsdag [ 9.00 – 21.00 ]

Woensdag [ 9.00 – 17.30 ]

Donderdag [ 9.00 – 21.00 ]

Vrijdag [ 9.00 – 17.00 ]

Zaterdag [ 9.00 – 16.00 ]

Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.