De Nieuwste Trend bij WINO!

PowderBrows in Groningen

Ben je op zoek naar de beste powderbrows in Groningen? Zoek dan niet verder! Bij WINO bieden we je het allerbeste op het gebied van permanente make-up (pmu). Ontdek de schoonheid en het gemak van powderbrows.

powderbrows bij WINO beauty lab
Beeldmerk WINO beauty lab

voor €425 

Powderbrows Groningen

November 2023 luidt een nieuw tijdperk in voor WINO – en we zijn superenthousiast! Maak kennis met Ilse: onze getalenteerde pmu artist, in ons team. Met een oog voor detail en een passie voor het creëren van prachtige powderbrows, is Ilse de perfecte aanvulling op ons team. Ze is op de hoogte van de laatste trends, is zelf veel bezig met haar uiterlijk op een positieve manier en heeft een echte teamspirit. Haar grootste voldoening? Jou stralend en met een brede glimlach zien vertrekken! We geloven dat je je onmiddellijk op je gemak zult voelen bij Ilse.

Perfecte Powderbrows bij WINO Groningen!

Service

Wat zijn Powderbrows?

In tegenstelling tot microblading, waarbij fijne lijntjes worden getekend, wordt bij powderbrows een poederachtige schaduw gecreëerd. Dit zorgt voor een zacht en natuurlijk uitziend effect. Veel mensen vragen zich af wat het verschil is tussen microblading en powderbrows. Kort gezegd, microblading bootst haartjes na, terwijl powderbrows een zacht schaduweffect geven.

Kwaliteit en Veiligheid

Bij WINO staan kwaliteit en veiligheid voorop. We hebben onze training gevolgd bij MP-Brows, een gerenommeerd instituut dat bekend staat om zijn expertise in permanente make-up. Zo garanderen we de hoogste standaarden voor onze behandelingen.

Daarnaast zijn we trots te vermelden dat we gecertificeerd zijn door de GGD. Dit betekent dat we voldoen aan alle strikte veiligheids- en gezondheidsvoorschriften voor pmu.

Wenkbrauwproductpompjes: Pompflesjes met gespecialiseerde wenkbrauwproducten voor het creëren en onderhouden van prachtige wenkbrauwen.
klant voor permanente wenkbrauwen klaarzetten voor de behandeling
de inkt voor powderbrows
na foto's maken van de behandeling powderbrows

Ontdek de Magie van Powderbrows bij WINO!

✨ Transformeer je look met onze premium powderbrows behandeling.
🌿 Natuurlijke schaduw voor een vollere wenkbrauw.
💰 Speciale actie: Nu slechts €300 (Normaal €425) – Boek vandaag nog!
🥇 Meesterlijk vakmanschap door onze specialist, Ilse.

Ben jij het zat om lang voor de spiegel te staan? Kies voor Powderbrows bij WINO in Groningen!

Ontdek de tijdloze schoonheid van Powderbrows bij WINO Groningen. Laat je wenkbrauwen spreken met het subtiele poederachtige effect, meesterlijk aangebracht door onze expert, Ilse. Profiteer nu van onze exclusieve aanbieding: slechts €300 in plaats van €425. Ervaar moeiteloze perfectie vandaag nog!

Blog

Meer weten wat we doen bij WINO?

Hair extensions

Hair extensions

Hair extensions Haarverlenging @ WINO beauty labAlles wat je moet weten over onze haarverlengingen ​Welkom op onze blog! Vandaag duiken we in de wereld van haarverlengingen. Of u nu een nieuwkomer bent op het gebied van haarverlengingen of al een ervaren gebruiker van...

Lees meer

PMU – nazorg

PMU - NazorgNazorg Instructies voor Permanente Make-UpIn het kort;Nieuwe permanente make-up is vergelijkbaar met een schaafwond. Slechte verzorging en onhygiënische behandeling kunnen wondinfecties en littekenweefsel veroorzaken. Bovendien kunnen wondinfecties tot een...

Lees meer
PMU – Algemene informatie

PMU – Algemene informatie

PMU - Algemene informatieBelangrijke richtlijnen voor Permanente Make-upVoorwaarden en Advies bij Permanente Make-upHet aanbrengen van permanente make-up brengt risico’s met zich mee. Zorg daarom dat je goed bent uitgerust en genoeg hebt gegeten. Stel de behandelaar...

Lees meer