De Nieuwste Trend bij WINO!

PowderBrows in Groningen

Ben je op zoek naar de beste powderbrows in Groningen? Zoek dan niet verder! Bij WINO bieden we je het allerbeste op het gebied van permanente make-up (pmu). Ontdek de schoonheid en het gemak van powderbrows en profiteer van onze speciale actieprijs!
Wenkbrauw-PMU-behandeling: Een professional voert een nauwkeurige wenkbrauw-PMU-behandeling uit voor het verbeteren van de wenkbrauwvorm en -definitie
Beeldmerk WINO beauty lab

van €425 naar slechts €300!

Actieprijs Powderbrows Groningen

November 2023 markeert een speciaal moment voor WINO. We verwelkomen Ilse, onze getalenteerde pmu artist, in ons team. Met een oog voor detail en een passie voor het creëren van prachtige powderbrows, is Ilse de perfecte aanvulling op ons team. Ze is op de hoogte van de laatste trends, is zelf veel bezig met haar uiterlijk op een positieve manier en heeft een echte teamspirit. Haar grootste voldoening? Jou stralend en met een brede glimlach zien vertrekken! We geloven dat je je onmiddellijk op je gemak zult voelen bij Ilse.

Perfecte Powderbrows bij WINO Groningen!

Service

Wat zijn Powderbrows?

In tegenstelling tot microblading, waarbij fijne lijntjes worden getekend, wordt bij powderbrows een poederachtige schaduw gecreëerd. Dit zorgt voor een zacht en natuurlijk uitziend effect. Veel mensen vragen zich af wat het verschil is tussen microblading en powderbrows. Kort gezegd, microblading bootst haartjes na, terwijl powderbrows een zacht schaduweffect geven.

Kwaliteit en Veiligheid

Bij WINO staan kwaliteit en veiligheid voorop. We hebben onze training gevolgd bij MP-Brows, een gerenommeerd instituut dat bekend staat om zijn expertise in permanente make-up. Zo garanderen we de hoogste standaarden voor onze behandelingen.

Daarnaast zijn we trots te vermelden dat we gecertificeerd zijn door de GGD. Dit betekent dat we voldoen aan alle strikte veiligheids- en gezondheidsvoorschriften voor pmu.

Wenkbrauwproductpompjes: Pompflesjes met gespecialiseerde wenkbrauwproducten voor het creëren en onderhouden van prachtige wenkbrauwen.
Foto: Comfort Zone huidverzorgingsproducten in een luxe setting.
Voorbespreking PMU: Een consulent bespreekt de PMU-behandeling met een klant, waarbij wensen, verwachtingen en details worden doorgenomen.
Behandelruimte voor PMU: Ingerichte ruimte met verlichting en gereedschap voor powder brows en microblading behandelingen.

Boek nu en profiteer van onze speciale actieprijs!

Wil je gebruik maken van deze ongelooflijke actie voor powderbrows in Groningen? Wacht dan niet te lang! Maak vandaag nog een afspraak en laat je betoveren door de kwaliteit en professionaliteit van WINO.

Ontdek de Magie van Powderbrows bij WINO!

✨ Transformeer je look met onze premium powderbrows behandeling.
🌿 Natuurlijke schaduw voor een vollere wenkbrauw.
💰 Speciale actie: Nu slechts €300 (Normaal €425) – Boek vandaag nog!
🥇 Meesterlijk vakmanschap door onze specialist, Ilse.

Ben jij het zat om lang voor de spiegel te staan? Kies voor Powderbrows bij WINO in Groningen!

Ontdek de tijdloze schoonheid van Powderbrows bij WINO Groningen. Laat je wenkbrauwen spreken met het subtiele poederachtige effect, meesterlijk aangebracht door onze expert, Ilse. Profiteer nu van onze exclusieve aanbieding: slechts €300 in plaats van €425. Ervaar moeiteloze perfectie vandaag nog!

Blog

Meer weten wat we doen bij WINO?

WINO’s Microblading

WINO’s Microblading

Ultieme Natuurlijkheid bij WINO!Microblading in GroningenBen je op zoek naar de allerbeste microblading in Groningen? Zoek dan niet verder! WINO is jouw bestemming voor de meest verfijnde en natuurlijke wenkbrauwbehandelingen, dankzij de kunst van...

Lees meer
Allround beauty expert bij WINO beauty lab Groningen

Allround beauty expert bij WINO beauty lab Groningen

Maak kennis met Noël Meer weten? Bij WINO beauty lab hebben we het geluk een getalenteerde allround beauty expert in ons team te hebben, genaamd Noël. Noël heeft een passie voor het creëren van prachtige nagels met behulp van BIAB (Builder in a Bottle) behandelingen...

Lees meer