gezichtsbehandeling

XMAS glow🎄

Dé behandeling die je een glow geeft die jou laat stralen op elke borrel, feestje of etentje deze feestmaand!

Christmas glow

60 minuten — Stralend December. Onze “Christmas Glow” behandeling geeft je de gloed die je nodig hebt om te stralen op elke borrel, feestje, of etentje. We beginnen met een fijne hoofdhuidmassage om de behandeling te starten en een seizoensgebonden geur om je helemaal in de stemming te brengen. Daarna reinigen we je huid grondig met ons Face Device, dat de huid tot wel 6x effectiever reinigt dan handmatig. Tijdens het hydraterende masker verwennen we je met een warme oliemassage en stenen om je in de ultieme ontspanningsmodus te brengen. We sluiten af met een hydraterend serum en crème om je huid te beschermen tegen de koude en droge winterlucht. Om je optimaal te hydrateren en te laten nagenieten, krijg je van ons een zakje verse thee mee naar huis.

En wanneer je dan thuis komt kun je heerlijk nagenieten met de verse thee die je van ons als extra verwenmoment meekrijgt te samen met de flyer met verzorgingstips voor je huid tijdens de wintermaanden.

90 minuten

The Perfect Christmas Glow

Laat je betoveren door onze “Perfect Christmas Glow” behandeling, die begint met een heerlijke hoofdhuidmassage om je meteen in de stemming te brengen. Vervolgens volgen we dezelfde stappen als bij de 60-minuten versie, inclusief ons Face Device voor een diepe reiniging om je huid tot wel 6x schoner te maken en een verwarmende massage met warme oliën tijdens het hydraterende masker.

Maar dat is niet alles! We voegen een extra dosis verwennerij toe met de nieuwe Body Scrub van Comfort Zone, waarmee we je armen en handen scrubben om dode huidcellen te verwijderen en je huid vervolgens zijdezacht te maken.

Voor nog meer stralende resultaten tijdens de 90-minuten behandeling, voegen we een extra masker toe voor nog meer glow. Bovendien ontvang je een peeling, waardoor je huid de ultieme boost krijgt. Een peeling is ideaal om je huid er op zijn best uit te laten zien, vooral tijdens de koude seizoenen.

Als extraatje bieden we je de mogelijkheid om in januari weer een afspraak te maken met €10,- korting op deze behandeling. Verder zorgen we voor een feestelijke sfeer met passende kerstmuziek en krijg je bij deze behandeling geen samples mee naar huis maar MINI’S!

What to expect

Met deze “Perfect Christmas Glow” behandeling krijg je niet alleen de ultieme glow voor de feestdagen, maar ook een heerlijke ontspannende ervaring om de wintermaanden stralend door te komen.

X-MAS

De behandeling geeft je dé glow die jij nodig hebt om te stralen op elke borrel, feestje, etentje etc. 

Hoofdhuidmassage + welkomstritueel

Reiniging met Face Device ( reinigt 6x effectiever dan handmatig)

Masker + massage met warme olie inclusief tools

Hydraterende serums en masker voor speciaal de wintermaanden tegen kou en droge lucht

Geen sachet maar MINI’S mee naar huis!

Kom je in januari weer? Dan ontvang je 10,- korting op je gezichtsbehandeling!