Maak kennis met

 Noël

Beeldmerk WINO beauty lab
Foto van Noël, een getalenteerde nagelstyliste en kapster bij WINO Beauty Lab Groningen, met een stralende glimlach

 Meer weten?

 Bij WINO beauty lab hebben we het geluk een getalenteerde allround beauty expert in ons team te hebben, genaamd Noël.

Noël heeft een passie voor het creëren van prachtige nagels met behulp van BIAB (Builder in a Bottle) behandelingen en gelpolish. In deze blogpost laten we je graag kennismaken met Noël en delen we haar enthousiasme voor het combineren van haar werk als nagelstyliste en kapster bij WINO beauty lab Groningen.

 Noël’s achtergrond

 En passie voor nagelstyling:

 Met al een aantal jaar ervaring als nagelstyliste, brengt Noël haar expertise met zich mee naar WINO beauty lab. Sinds februari is ze begonnen met het verzorgen van nagels bij ons, en ze heeft al snel een trouwe klantenkring opgebouwd. Haar specialiteiten zijn de populaire BIAB behandeling en het aanbrengen van gelpolish. Ze geniet ernom van het afwisselende werk als kapster en als nagelstyliste, waardoor geen dag voor haar hetzelfde is.

Foto van Noël, terwijl ze bezig is met het zetten van BIAB nagels.

Noël’s passie

Voor creativiteit:

Noël vindt het kappersvak ontzettend leuk omdat het haar de mogelijkheid geeft om creatief te zijn en mensen te helpen hun persoonlijke stijl en uitstraling te verbeteren. Ze geniet ervan om samen met klanten te brainstormen over nieuwe kapsels en kleuren die perfect passen bij hun individuele smaak en persoonlijkheid. Het geeft haar een gevoel van voldoening om mensen zelfverzekerd en stralend de deur uit te zien gaan.

Foto van Noël, terwijl ze bezig is met het zetten van babylights of balayage highlights in het haar
Foto van Noël, met een stralende glimlach, terwijl ze gelpolish en kleurenstaaltjes van BIAB (Builder in a Bottle) vasthoudt

Wat Noël zo enthousiast maakt over haar werk bij WINO beauty lab, is de mogelijkheid om zich op beide vlakken te ontwikkelen. Ze houdt ervan om uitgedaagd te worden en vindt het geweldig om nieuwe trends en technieken in de nagel- en kapperswereld te ontdekken. Bij WINO beauty lab wordt ze constant gestimuleerd om haar vaardigheden te verbeteren en haar creativiteit te uiten.

Onze conclusie

Noël is een waardevol lid van het WINO beauty lab-team, met haar passie voor nagelstyling en kapperswerk. Met haar ervaring en toewijding streeft ze ernaar om klanten te voorzien van prachtige nagels en een professionele service. Bezoek WINO beauty lab in Groningen en ervaar de Noël’s talent.

Foto van Noël terwijl ze een klant wast na een highlights / babylights behandeling
Foto van Noël, een getalenteerde professional bij WINO Beauty Lab Groningen.
Foto van Noël, terwijl ze bezig is met het zetten van BIAB nagels.

Zien we jou in de salon?

Nagelsalon Groningen

Bezoek WINO beauty lab Groningen en ontdek de expertise en passie van Noël, onze getalenteerde allround beauty expert. Laat je verwennen met prachtige nagels en geniet van de uitgebreide schoonheidsdiensten die we aanbieden. Of het nu gaat om een BIAB treatment, gelpolish of een frisse nieuwe look als kapster, Noël staat klaar om je te helpen en je te laten stralen. Maak vandaag nog een afspraak en laat jezelf uitdagen en verwennen bij WINO beauty lab.

WINO beauty lab

050 364 57 96

Steentilstraat 52, 9711 GP Groningen

Maandag [ 9.00 – 17.30 ]
Dinsdag [ 9.00 – 21.00 ]
Woensdag [ 9.00 – 17.30 ]
Donderdag [ 9.00 – 21.00 ]
Vrijdag [ 9.00 – 17.00 ]
Zaterdag [ 9.00 – 16.00 ]

Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.