WINO beauty lab

 Wimpers en wenkbrauwen

 Bij WINO beauty lab in de Steentilstraat, Groningen, begrijpen we hoe belangrijk wimpers en wenkbrauwen zijn voor het creëren van expressie en uitstraling in je gezicht. Daarom bieden wij zorgvuldige behandelingen om jouw wimpers en wenkbrauwen te verven en te waxen. In deze blog delen we graag meer over onze werkwijze en waarom we kiezen voor de hoogwaardige producten van Lycon om jouw huid te beschermen en te voeden tijdens deze behandelingen.

Deskundige schoonheidsspecialiste Hilde verzorgt professionele wenkbrauwverf-, wax- en wimperverfbehandelingen bij WINO beauty lab.
Icoon van een perfect gevormde wenkbrauw, symbool voor onze professionele wenkbrauwbehandelingen bij WINO Beauty Lab

Wenkbrauwen verven

Bij WINO beauty lab in Groningen weten we hoe belangrijk het is om de perfecte kleur en vorm voor jouw wenkbrauwen te vinden. Daarom gebruiken we hoogwaardige wenkbrauwverf en zorgvuldige technieken om jouw wenkbrauwen te verven en te accentueren. Of je nu wilt dat je wenkbrauwen subtiel opvallen of juist een meer dramatische look wilt creëren, onze experts zorgen voor een prachtig resultaat dat past bij jouw stijl en gezichtsvorm.

Icoon van prachtig gekleurde wimpers, symbool voor onze professionele wimperverfbehandelingen bij WINO Beauty Lab.

Wimpers verven

Met onze professionele wimperverftechnieken zorgen we ervoor dat jouw wimpers de perfecte kleur krijgen die je wenst. Of je nu droomt van intens zwarte wimpers of een natuurlijkere tint wilt, onze gespecialiseerde schoonheidsspecialisten passen de kleur aan op basis van jouw voorkeuren en huidtype. Het verven van wimpers geeft je ogen direct meer definitie en maakt mascara soms zelfs overbodig.

Icoon van een Lycon vegan waxspatel, representatief voor de hoogwaardige en veganistische wax die we gebruiken bij WINO Beauty Lab

Onze werkwijze

Bij WINO beauty lab hechten we veel waarde aan het gebruik van hoogwaardige producten om jouw huid te beschermen en te voeden tijdens onze behandelingen. Daarom werken we met de bekende merklijn Lycon. Voordat we de wax aanbrengen, reinigen we de huid zorgvuldig met de pre-waxing huidreiniger van Lycon. Dit zorgt ervoor dat de wax beter hecht en ongewenste huidirritaties worden voorkomen. We gebruiken ook de pre-waxing oil om de huid te verzachten en te beschermen. Na de behandeling brengen we de tea tree nabehandeling aan om de huid te kalmeren en te hydrateren. Bovendien hebben we de tintremover om eventuele verfresten te verwijderen en de huid weer in balans te brengen.

Icoon van verbluffend mooie wimpers en perfect gestileerde wenkbrauwen, symbool voor het prachtige eindresultaat van onze wimpers en wenkbrauwen behandelingen bij WINO Beauty Lab.

Tot slot

Bij WINO beauty lab in Groningen ben je verzekerd van prachtig gevormde wimpers en wenkbrauwen. Met onze zorgvuldige werkwijze en het gebruik van hoogwaardige producten van Lycon beschermen en voeden we jouw huid tijdens de behandeling. Kom langs in onze salon in de Steentilstraat, Groningen, en laat onze gespecialiseerde schoonheidsspecialisten jouw wimpers en wenkbrauwen transformeren voor een prachtige en expressieve uitstraling.

Beeldmerk WINO beauty lab

Boek vandaag nog een afspraak bij WINO beauty lab in Groningen

En geniet van perfect gevormde wimpers en wenkbrauwen die jouw natuurlijke schoonheid accentueren.

WINO beauty lab

Bij WINO beauty lab in Groningen geniet je van een complete schoonheidservaring met op maat gemaakte gezichtsbehandelingen, professionele huidverzorging, brow styling, wimperbehandelingen, ontspannende massages, nagelverzorging en gespecialiseerd kapperswerk voor krullen, highlights en balayage. Ons ervaren team en hoogwaardige producten zorgen voor een professionele en persoonlijke aanpak. Ontdek de ultieme schoonheid bij WINO beauty lab.

WINO’s locatie

Steentilstraat 52, 9711 GP Groningen

Parkeren kan vlakbij in de parkeergarage Damsterdiep

050 364 5796

Maandag [ 9.00 – 17.30 ]

Dinsdag [ 9.00 – 21.00 ]

Woensdag [ 9.00 – 17.30 ]

Donderdag [ 9.00 – 21.00 ]

Vrijdag [ 9.00 – 17.00 ]

Zaterdag [ 9.00 – 16.00 ]

Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.